kill bill

Ironizohet Papa në muret e Romës, paraqitet si "Kill Bill"

Postuar në 04 Janar, 2020 16:31

Incidenti i Papa Françeskut më një besimtare të cilën e qëlloi në dorë ka sjellë një reagim të papritur. Një artist rrugës në Romë, i quajtur Harrygreb, ka vizatuar në mur në rrugicën Campanella në qendër të kryeqytetit Italian, Papën të paraqitur si Kill Bill, filmi i Quentin Tarantino. Në fakt Papa qëndron mbi personazhin e luajtur nga Uma Thurman, një ironi kjo për sjelljen e Vikarit të Zotit në Tokë.

Corriere raporton se Harygreb është arrestuar dhe shoqëruar në kuesturë ndërkohë që muralet janë fshirë.

Radha i vjen Tarantinos

Postuar në 08 Shkurt, 2018 14:46

Dosja femrat vs meshkujt në Hollywood po krijon probleme edhe për një tjetër autor të mirënjohur: Quentin Tarantino.

Ka qenë aktorja Uma Thurman që ka zbuluar një incident gjatë xhirimeve të filmit “Kill Bill” ku shfaqet një përplajse me makinë. Sipas Thurman, Tarantino ka qenë provokativ dhe neglizhent duke i dhënë një makinë të pasigurtë, ndërkohë që regjizori në fjalë ka deklaruar se “kjo është keqardhja më e madhe në jetën time”.

Subscribe to RSS - kill bill