kercenimet

Llapademia e kërcënimeve boshe

Postuar në 13 Mars, 2020 23:22

Kryeministri ka paralajmëruar sot të gjithë ata që duan të përfitojnë nga situata aktuale. Farmacitë që rrisin çmimet do t’u hiqet liçenca, ushqimoret që rrisin çmimet do t’u hiqet e drejta për të tregëtuar, personat që qarkullojnë me makinë, do t’u hiqet patenta. 

Zoti Rama e shpalli kështu veten Zot në ferrin e pandemisë shqiptare. Por me çfarë do t’i bëjë këto ndalime? Me cilin ligj, dekret, apo urdhër që të ketë vlerë? 

Rishikohet Strategjia e Mbrojtjes/Migrimi, Rusia, Turqia(!), burim potencial destabilizimi dhe konfliktesh konvencionale

Postuar në 29 Shtator, 2019 16:32

Në datën 25 shtator 2019, Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për Miratimin e Dokumentit të Rishikimit të Strategjisë së Mbrojtjes, që sipas përcaktimeve bazë

paraqet bazën e zhvillimit të kapaciteteve të ardhshme dhe madhësinë e Forcave të Armatosura, si dhe përparësitë për transformimin e mëtejshëm të tyre për arritjen e synimeve dhe objektivave të përcaktuar në dokumentet strategjike

Hungaria kërkon integrim të shpejtë të Ballkanit Perëndimor në BE: Kërcënon sigurinë tonë

Postuar në 07 Shtator, 2016 13:55

Hungaria shfaqet si avokate e integrimit të shpejtë të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Europian. Ministri i Jashtëm i saj, Peter Szijjarto, deklaroi gjatë punimeve të forumit Bled Strategic, se destabilizimi i Ballkanit Perëndimor kërcënon sigurinë e Hungarisë.
Për t’i dhënë përgjigje këtij eventualiteti që sipas ministrit hungarez kërcënon me një valë të re migratore, ai ka sugjeruar përshpejtim të anëtarësimit të vendeve të këtij rajoni në BE.

Subscribe to RSS - kercenimet