kck

Detyrë e posaçme nga Ekzekutivi: Drejtësia të Veprojë, pastaj të Funksionojë

Postuar në 12 Shkurt, 2020 13:55

Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka paraqitur sot në atë që vazhdon të quhet Parlament, një lloj vizioni të vetin për mënyrën sesi duhet të Veprojë Drejtësia në këtë vend. Duke folur për fuqitë që I jepen Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, zoti Rama ndër të tjera tha:

Paketa anti-KÇK pastron krimin. Do paguajmë qindra milionë dollarë dëmshpërblim

Postuar në 08 Shkurt, 2020 19:10

Ish-Kryeministri Sali Berisha mendon se akti normatin i njohur si anti-KÇK mbron kriminelët përmes mekanizmave juridikë. Sipas Berishës akti është antiligjor dhe është rrëzuar njëherë në vitin 2015. Më poshtë mendimi i Berishës dhënë për News 24: 

Hipokrit dhe i paditur

Postuar në 03 Shkurt, 2020 14:43

Në një takim të zhvilluar sot me presidentin e Parlamentit Europian, David Sassoli, kryeministri Edi Rama ndër të tjera tha:

…nëse ata që nuk do të vërtetojnë pasurinë jo vetëm që do ta humbasin, por do të hetohen për pastrim parash. Përpara nuk bëhej se nuk e kishim SPAK-un, nuk mund të dërgonim dosjet atyre të KÇK-së, gjykatësve dhe prokurorëve të korruptuar, që janë për të ikur, sikur është rasti i fundit, apo ka pasur raste flagrante. Tani kemi mekanizmin e parë

Kap Ça të Kapësh është gjithë qeverisja

Postuar në 05 Nëntor, 2019 13:37

Do t’i nxjerrim “ujë të zi” foleve të krimit të organizuar dhe do të reagojmë frontalisht ndaj gjykatësve e prokurorëve të inkriminuar, që duan “të kapin ç’të kapin”, deri ditën kur kanë radhën e spastrimit nga Vetingu #DerinëFund #ZeroTolerancë

Subscribe to RSS - kck