kazinotë

Goditje basteve me “Forcën e Ligjit”

Postuar në 09 Tetor, 2018 20:17

Kryeministri lajmëroi sot mbylljen që prej 1 janarit të kazinove elektronike dhe pikave të basteve në zonat e banuara. Në fakt një gjë që dihej për kazinotë elektronike, ndërsa është risi për bastet, sepse vendimi ishte shtyrë disa herë për mungesë konsensusi brenda ish-koalicionit PS-LSI, siç e konfirmoi kryeministri në deklaratën e kësaj të marte për mediat.  

Gjashtë deputetë lobojnë për shoqëritë e basteve dhe kazinotë, kërkojnë të shtyhet me 2 vjet zbatimimi kritereve për distancat

Postuar në 25 Nëntor, 2016 10:52

Një grup deputetësh të mazhorancës kanë kërkuar shtyrjen edhe me dy vjet të tjerë të efekteve të ligjit të ri për lojrat e fatit. Deputetët Ervin Bushati, Ervin Koçi, Blerina Gjylameti, Luan Duzha, Ylli Shehu dhe Tahir Muhedini kanë dhënë argumentat e tyre lidhur me këtë kërkesë.
Ndër kategoritë e lojërave të fatit që lejohen të zhvillohen në Republikën e Shqipërisë, për të cilat shoqëritë e interesuara mund të licensohen, janë edhe “Kazinotë”, “Lotaria kombëtare”, “Baste sportive”, “Baste për garat në pistë” dhe “Bingo televizive”.

Subscribe to RSS - kazinotë