karta e restaurimeve

Përtej vlerës ose mosvlerës/Prishja e fasadës, kërkohet publikimi i dokumentacionit që detyron Karta e Restaurimeve

Postuar në 14 Gusht, 2016 15:57

Partia Demokratike ka reaguar sot lidhur me prishjen e fasadës deh bazorelievit në stadiumin “Qemal Stafa”. Sipas PD-së me këtë akt janë shkelur ligjet dhe rregulloret në funksion të interesave private.

Subscribe to RSS - karta e restaurimeve