justin trudeau

Pozë alla Casablanca në Biarritz

Postuar në 26 Gusht, 2019 16:58

Liderët përendimorë janë tanimë të aftë të ofrojnë edhe shfaqje alternative përkundrejt zënkave të zakonshme për ekonominë dhe tarifat. Në mbyllje të Samitit të G7-ës në Biarritz të Francës, agjencia European Pressphoto ka publikuar një fotografi ku paraqitet zonja e parë e SHBA, Melania Trump me kryeministrin kanadez, Justin Trudeau, në një moment që ka ngjallur shumë interpretime.

Subscribe to RSS - justin trudeau