internet

Franca, kontroll ISP-ve për urrejtjen në internet

Postuar në 19 Mars, 2018 22:59

Qeveria franceze paraqiti të hënën një plan të ri kundër racizmit dhe antisemitizmit, duke aspiruar të kryejë një luftë efektive kundër "urrejtjes” në internetit, duke detyruar ofruesit e internetit që të "marrin përgjegjësitë e tyre".

Imazhi shet

Postuar në 21 Gusht, 2015 00:34

Imazhi shet. Kjo duhet të jetë vërtet një fjalë kyç, ose thënë ndryshe: togfjalësh magjik. Fjala është për portretin tënd, të stampuar apo në lëvizje, të trasmetuar në gjithfarë mediash, pra të bërit publik.

Subscribe to RSS - internet