inspektoriati

Inspektoriati Teknik: Nafta në Shqipëri është cilësore

Postuar në 27 Shtator, 2015 16:10

Nafta ka cilësi të mirë në Shqipëri. Kështu shprehet kryeinspektorja e Inspektoriatit Shtetëror Teknik, Ejana Xhixha, e cila në një intervistë për “Vizion Plus” shton se kjo gjë provohet nga kontrollet e kryera. “Në vitin 2015-të janë bërë 5000 kontrolle, dhe vetëm në 3% të rasteve ka rezultuar se ka patur përzierje të naftës. Kontrollet që bën ISHT janë në bazë risku, dhe shkohet te subjektet të cilat janë konstatuar me shkelje.

Subscribe to RSS - inspektoriati