iniciativa

Një këshillë për të rinjtë që duan të merren me biznes: “Mos mendoni gjatë, por veproni. Lëvizja do të sjellë kapitalet”

Postuar në 03 Dhjetor, 2015 11:16

Drejtuesi i Qendrës për Sipërmarrje në TelAviv të Izraelit, Dan Balter, i jep një intervistë Tv Scan. Balter flet për përvojën e tij në biznes, duke veçuar nga suksesi i Izraelit në sipërmarrje disa cilësi: si popullsi emigrante, njerëzit aty ndërmarrin rrezikun. Duke qenë se Izraeli u krijua nga asgjëja, sipërmarrësit u detyruan të mendonin ndryshe nga mënyra tradicionale dhe duke qenë një shoqëri me edukim ushtarak, kultivohet edhe përgjegjshmëria. Një këshillë që ka vlerë nga Blater për të rinjtë: “Ndalni së menduari dhe veporoni. Lëvizja do të sjellë edhe kapitalet”.

Subscribe to RSS - iniciativa