hysamedin feraj

Stabiliteti politik në rajon kërkon dije

Postuar në 18 Shkurt, 2020 11:59

 

Edi Rama bëhet gomar!

Postuar në 28 Tetor, 2019 12:18

 

Rektori...Kule 3!

Postuar në 02 Tetor, 2017 14:26

Mbasi për tetë vite i shkaktoi tragjedinë Universitetit të Tiranës, ish-rektori Dhori Kule rikthehet në skenë si komedian. Komedia shoqërohet me humor. E humori, zakonisht, shkaktohet nga e papritura e sjelljes së personazhit, nga përgjigje logjikisht të papritura, por që nuk janë krejt-krejt pa logjikë: veçse është logjikë absurde. Dhe kjo shkakton të qeshurën.

Subscribe to RSS - hysamedin feraj