historiku

Akademi, akademikë dhe probleme (intelektuale ose intelektualësh)

Postuar në 29 Maj, 2016 05:34

 

Akademi

Mjekësia ligjore, një itinerar i shkurtër

Postuar në 02 Maj, 2016 13:51

Stuhitë diellore

Postuar në 28 Mars, 2016 01:12

Stuhitë diellore janë një fenomen me burim Diellin dhe "shpërthimet" e tij. Është shkruar shpesh për ndikimin që mund të ketë një stuhi diellore mbi një botë kaq të ndërvarur nga teknologjia si kjo e sotmja. Kjo jo vetëm duke u nisur nga përllogaritjet, por edhe duke vlerësuar disa përvoja të mëparëshme. Ja disa prej tyre të regjistruara: 

Subscribe to RSS - historiku