hiqet ndalimi

Arabia Saudite lejon hapjen e kinemave

Postuar në 16 Dhjetor, 2017 17:43

Pasi lejoi që gratë të drejtojnë makinat dhe u bë vendi i parë në botë që u dha shtetësi robotëve, Arabia Saudite hoqi “moratotiumin” e ndalimit të kinemave duke lejuar përsëri hapjen e këtyre zonave rekreative siç njoftoi Ministria e Kulturës së këtij vendi. Sipas të njëjtit burim, autoritetet do të lëshojnë licenca operative për hapjen sërish të kinemave pas 35 vitesh ndalim.

Subscribe to RSS - hiqet ndalimi