henri cili

Mashtrimi me arrestimin, Henri Çili rezultoi me koronavirus. Po mbahet në karantinë

Postuar në 29 Shkurt, 2020 21:03

Arrestimi i botuesit dhe sipërmarrësit Henri Çili rezulton të jetë një mashtrim i ngritur në nivel shtetëror. Akuzat janë të stisura dhe sipas burimeve të sigurta për “Të Kripura”, Çili është ndalur pasi ka dalë pozitiv në testin e koronavirusit. 

Sipas këtyre burimeve ai është paraqitur në spitalin infektiv për disa shqetësime pas vizitës në një spital privat në Tiranë. Testi pozitiv e bën z. Çili pacientin zero në Shqipëri dhe deformimi i çështjes ndaj tij u bë për të mos publikuar të vërtetën se koronavirusi është tashmë në Shqipëri. 

Një arrestim, litania reforma, reforma, reforma dhe palaçot që bëjnë avokatin

Postuar në 29 Shkurt, 2020 11:31

Në Tiranë u arrestua Henri Çili. Akuzohet se ka ushtruar ndikim të paligjshëm për të ulur dënimin penal të dikujt. Policia deklaroi se ka përgjime.

Çili ka qenë gazetar, më pas sipërmarrës, botues dhe një njeri që ka zgjedhur përherë të jetë afër çdo pushteti.

Subscribe to RSS - henri cili