hapja e dosjeve

Alarmohet PD, e kanë përjashtuar nga Komisioni i Autoritetit të Hapjes së Dosjeve. Spaho: I besuam marrëveshjes verbale me Taulant Ballën

Postuar në 15 Nëntor, 2016 12:43

Partia Demokratike deklaroi sot se është përjashtuar nga përfaqësimi në Komisionin e Autoritetit të Hapjes së Dosjeve  që  do të bëjë jo vetëm verifikimin e dosjeve të së kaluarës diktatoriale, por edhe verifikimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në lidhje me të shkuarën komuniste, pjesë e procedurës që parashikon Ligji i Vetting-ut.

Subscribe to RSS - hapja e dosjeve