hajdut

Nektari 6 miliardë i Bletës (më) Punëtore

Postuar në 29 Prill, 2016 14:20

"Bleta Punëtore" e vitit 2015, drejtori i OSHEE-së, Ardian Çela, po thyen rekorde në shifrat për të cilat akuzohet. Enti që ai drejton është kthyer në një makth të vërtetë për shumë qytetarë pas faturimeve që nuk “mund të shkulen më nga sistemi”, apo edhe mbifaturimeve për të cilat ka edhe protesta si ato në Lezhë. Por të bësh shtet, duhet dorë e fortë dhe Çela është një nga këta pse u bie fort atyre që nuk kanë mbrojtje. Siç ka ai. Cili është rekordi i fundit i "Bletës Punëtore", i cili mund të kthehet shumë shpejt në “një drejtor që na nxjerr bojën”, nëse ka mbetur akoma bojë kuptohet?

Teatër në parlament, Beqaj: Humba kontrollin, s'duhet të përdor fjalë fyese në kuvend. Spaho: Të vazhdojë seanca

Postuar në 05 Nëntor, 2015 12:34

Pas ndërprerjes së seancës si pasojë e replikave që çuan deri në fyerje, minisitri i Shëndetësisë, Ilir Beqa i ka kërkuar ndjesë deputetes Albina Dede, të cilën e etiketoi si kafshë.”Këto fjalë nuk duhet të përdoren në parlament, gjatë diskutimit humba kontrollin si njeri I gjallë që jam”-deklaroi Beqaj, duke i kërkuar ndjesë deputetes demokrate. Pas këtij moment zv/kryetari i kuvendit Edmond Spaho, lejoi vazhdimin e seancës.

Subscribe to RSS - hajdut