Gorna Makedonija

Athina jep OK për emrin Gorna Makedonija

Postuar në 17 Mars, 2018 18:52

Nikos Kotzias do të shkojë në Shkup më 22 mars me paktin gati për emrin e Maqedonisë. Negociatat janë në vijën e fundit dhe ka shumë të ngjarë që marrëveshja ndërkombëtare të shkojë në parlamentin grek në fillim të majit.
Burime të cituara nga faqja e internetit hellasjournal thonë se qëllimi kryesor është të përshpejtojet procesi në mënyrë që çdo gjë të përfundojë në qershor.

Subscribe to RSS - Gorna Makedonija