gjurmet

Plasari: Gjurmët e shtetit shqiptar po zhduken me dhunë

Postuar në 10 Korrik, 2018 10:43

Aurel Plasari i shprehur publikisht kundër propozimit të kompanisë Fusha sh.p.k për shembjen e godinës së teatrit Kombëtar thotë se nisma që u konkretizua me ligj të posaçëm është dhunë kundër shtetit shqiptar dhe historisë së tij modeste.

Morfologji e shkëmbit apo gjurmë gjigandësh?

Postuar në 26 Gusht, 2016 22:58

Në provincën e Kinës jugore, Guizhou, disa fotografë zbuluan ato që duken si gjurmë këmbësh njeriu gjigand në shkëmb. 57 cm të gjata, 3 cm të thella dhe 30 cm të gjera, këto janë përmasat që kanë hapur rrugë për çdo lloj ideje. Gjurma më e madhe, apo ajo që shpallet si e tillë është gjetur në Afrikën e Jugut.

Subscribe to RSS - gjurmet