Gjoka

Për kë luan PD?

Postuar në 16 Janar, 2019 14:56

Dy ditë më parë Partia Demokratike ka reaguar në lidhje me tenderin e ribërë të Lotit i tek Unaza e Re, i cili u anullua në dhjetor. Sipas Partisë Demokratike, më saktë sipas Departamentit Antikorrupsion të PD-së, ARRSH ka modifikuar dokumentat e tenderit në momentin e rishpalljes së tij pas anullimit, me motivin për të favorizuar shoqërinë "Gjoka Konstruksion".

Saga e Unazës, të preferuarit e tenderit të dytë

Postuar në 14 Janar, 2019 16:45

Janë zbardhur kompanitë që janë në garë për Lotin e Parë të Unazës së Madhe. Tenderi u rishpall pas pezullimit të kontratës së parë me kompaninë DH Albania, e cila rezultoi se jo vetëm ishte futur në garë me letra të falsifikuara, por ka dyshime të forta se administrata shtetërore u vu në shërbim të kompanisë që drejtohej nga një 26 vjeçar receptionist, me lidhje të afërta me biznesmenin Bashkim Ulaj.

"Autostrada u përmbyt nga hapja e rezervuarit"

Postuar në 05 Dhjetor, 2017 10:09

Përmbytjet kaluan dhe diskutimi për të gjetur përgjegjësit në rastin e autostradës Tiranë-Durrës i mbetet ekraneve, ndonëse Prokuroria e Tiranës ka nisur një hetim. 

Dyshimet janë të forta se ajo që ndodhi në aksin kryesor të vendit nuk ishte vetëm kapriço e motit, por edhe pasojë e veprimeve apo mosveprimeve nga një seri strukturash që administrojnë rezervuaret mbi kurorën e zonës Kashar-Vorë si dhe kompania përkatëse që ka kryer zgjerimin e autostradës.

Subscribe to RSS - Gjoka