gjeniu

Video/Trump: Jam një gjeni që nuk e ndryshoj fjalën

Postuar në 12 Korrik, 2018 16:36

I pyetur nga një gazetar kroat nëse kishte ndryshuar qëndrimet e shprehur më herët në tuiter, presidenti amerikan Trump u përgjigj se nuk e bën një gjë të tillë. "Jam një gjeni i qëndrueshëm", tha Trump.

Kodiku i Leonardo Da Vincit lexohet on line

Postuar në 03 Gusht, 2017 11:52

Ai ishte fenomeni i parë i vërtetë Rilindjes, artisti që pikturoi Mona Lizën dhe një shpikës inovativ që ka projektuar helikopterin dhe parashutën. Leonardo Da Vinci ishte një gjeni i vërtetë puna e të cilit shenjoi historinë e shekujve të mëvonshëm. Pavarësisht nga çdo gjë tjetër, ishte një njeri që shkruante shënimet e tij nga e djathta në të majtë, duke i bërë ato të kuptueshme vetëm me përdorimin e pasqyrës .

Nuk është çudi të duam të mësojnë më shumë mbi mënyrën e të menduarit të Da Vinçit, ky piktor legjendar, inxhinier, matematikan dhe tërësisht vizionar si njeri. 

Subscribe to RSS - gjeniu