gjendje lufte

Cipras pranon "gjendjen e luftës" me Shqipërinë

Postuar në 17 Maj, 2018 18:12

Kryeministri grek Aleksis Cipras ka pranuar se Shqipëria dhe Greqia janë ende në gjendje lufte, duke deklaruar se zgjidhja e kësaj çështje është pjesë e paketës së çështjeve të mbetura pezull nga Lufta e Dytë Botërore. Ai shprehet optimist se dy vendet do përmbyllin marrëveshjen për Zonën Ekskluzive Ekonomike brenda qershorit.

Subscribe to RSS - gjendje lufte