gjaku

Presidenti i zgjedhur: Përgjegjësinë për gjakun e derdhur do ta mbajë Edi Rama dhe Haki Çako

Postuar në 22 Qershor, 2017 09:10

Presidenti i zgjedhur Ilir Meta ka qenë sot sërish në një emission televiziv për të përsëritur mesazhet politike ndaj kryeministrit. Në “Koha për t’u zgjuar” në "News24", Meta që ngjan së fundmi vetëm si kryetar i LSI-së, ka deklaruar se për ditën e zgjedhjeve përgjegjësi mbajnë Rama dhe drejtori i Policisë.

A ka efekte pozitive për trurin transfuzimi i gjakut të ri?

Postuar në 10 Gusht, 2015 23:21

Gjaku i të rinjve mund të ndihmojë në përmirësimin e gjendjes së trurit të personave me Alzheimer. Nisur nga këto rezultate të studiuara së pari te kafshët, shkencëtarët po mendojnë për transfuzionin e gjakut si opsion kurimi. Gjaku i të rinjve mund të ndihmojë në procese të tilla, si mësimi, memorizimi, sikurse gjenerimi i qelizave të reja trunore.

Subscribe to RSS - gjaku