gabime

"4 gabimet madhore të Bashës në opozitë"

Postuar në 28 Qershor, 2017 11:08

Kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi i përfshirë në listat e kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike në Qarkut e Tiranës bëri një analizë të shkurtër të humbjes së opozitës në zgjedhje. Sipas tij, pamvarësisht përdorimit të parave në zgjedhje dhe praktikave të tjera të pushtetit që ndikuan tek vota, humbja erdhi për arsye të tjera që lidhen me mënyrën sesi PD bëri opozitë në 4 vjet.

Edhe këtë vit nxënësit do të mësojnë me tekstet me gabime

Postuar në 07 Gusht, 2015 19:17

Debati i gjerë i nisur vitin e shkuar për gabimet në tekstet e historisë nuk do të marrë fund as këtë vit, sepse nxënësit do të kenë në duar të njëjtat libra. Eksperti i fushës se arsimit, Ndriçim Mehmeti, thotë për “Ora News” se Ministria e Arsimit ka tërhequr udhëzimin për hartimin e teksteve të reja te historisë, i cili do të jetë sërish i diskutueshëm. Mehmeti, bën publik një udhëzim të Ministrisë së Arsimit të 15 prillit të këtij viti ku kërkohej hartimi i teksteve të klasës 4, 9 dhe 12 që kanë ngjallur diskutime për datën e çlirimit, apo rolin e liderve politikë pas viteve ‘90.

Subscribe to RSS - gabime