Fyle

Shënim: Korrupsion me status

Postuar në 28 Shtator, 2015 22:01

Ajo që qeveria shqiptare e quan marrëveshje të mirëkuptimit me CEZ nuk është gjë tjetër veçse një formë tjetër e korrupsionit që kryeministri Rama thotë se po e lufton për të shembur fenomenenin e ngritur në sistem. Por tani që lufta politike mes palëve po i nxjerr të gjitha sheshit, dalin dhe arsyet e vërteta pse u tërhoq shteti shqiptar nga arbitrazhi me CEZ,  duke i falur kompanisë çeke plot 600 milionë euro fatura të papaguara ndaj KESH dhe OST. Kjo sipas pretendimeve të opozitës. 

“E kupton Yllo, ç’do të thotë të japësh dorëheqje për djalin e Fyles?” “E kuptoj shef. Vetë Fylja është ashtu siç ka dhe emrin, mendo i biri!”

Postuar në 23 Shtator, 2015 19:53
Subscribe to RSS - Fyle