fushata elektorale

Jo vetëm rusët në zgjedhje - Google në ndihmë të kancelares

Postuar në 21 Shtator, 2017 10:42

Një tjetër botë po depërton realitetin politik dhe social e cila do të mund të rroket mirë në një të ardhme. Akuzat për ndëryrje apo përzierje të rusëve në zgjedhjet amerikane, janë në thelb një skemë konvencionale, pse jo klasike e duelit politik mes dy vendeve antagoniste. Por në zgjedhjet gjermane, akuza po shkon drejt Google, motori i kërkimit kryesor në botën e internetit.

Diplomacia – Kjo “jetime” elektorale

Postuar në 25 Qershor, 2017 10:28

Zgjedhjet parlamentare 2017 do të mbahen mend edhe për heshtjen e plotë ndaj diplomacisë, politikës sonë të jashtme dhe integrimit të mëtejshëm evropian. Për herë të parë në 25 vitet e fundit, diplomacia u bë “jetime” elektorale; nuk ka vend tjetër në Evropë, as në vendet më neutrale, ku asaj t’i jetë bërë një “embargo” e tillë elektorale. Për më tepër, kur rreth nesh dhe në botë ka pasur aq shumë sfida dhe ngjarje madhore me ndikim të drejtpërdrejtë edhe mbi vendin tonë.

Në Parajsën Europiane të Kanabisit: Në fillim është Pazari, pastaj…populli

Postuar në 04 Janar, 2017 14:27

Edi Rama ka shpërndarë sot një video me protagonist – qytetarë që kanë vëmendjen e qeverisë – duke dëshmuar sesi kjo mazhorancë I mban premtimet.

Këtu:

mund të shikohet videoja publicitare e kryeministrit.

“Kasetat e partive” duhet të transmetohen vetëm si pjesë e programeve që etiketohen qartë si marketing politik

Postuar në 22 Nëntor, 2016 11:54

Duke qenë i familiarizuar me vendin tuaj për thuajse 10 vite tashmë, unë i njoh deri diku zhvillimet dinamike të medias në Shqipëri. E megjithatë, pavarësisht shumë arritjeve, na mbeten ende disa sfida përpara.

Subscribe to RSS - fushata elektorale