fshataret

Kryeministri reagon nga Fieri për vdekjen e Aida Çajkës (video)

Postuar në 30 Shtator, 2016 21:11

Vdekja e Aida Çajkës në muajin e 9-të të shtatzanisë pas sorollatjes në 3 spitale të kryeqytetit dhe operacionin në maternitetin Koço Gliozheni ishte një nga ngjarjet që ekspozoi problemet e mëdha të sistemit shëndetësor dhe rrëzoi po ashtu propagandën bajate të qeverisë për investime në spitale.

Subscribe to RSS - fshataret