FRPD

Basha propozon qeveri teknike, kërkon nga FRPD të nderojë Sali Berishën

Postuar në 06 Dhjetor, 2015 13:22

Teksa u kërkoi nga të rinjtë e Forumit Rinor të Partisë Demokratike të nderojnë intelektualë si Sali Berisha e Gramos Pashko në 25-vjetorin e lëvizjeve demokratike , kryetari i opozitës Lulzim Basha shpalli 8 dhjetorin si ditën kur qeveria duhet të largohet, pasi i ka zhgënjyer të gjithë.
"Të zhgënjyer edhe socialistësh që shohin se qeveria pasurohet dhe të vetmin që marrin përgjegjësi janë një dorë kriminelësh me damkë. Të mashtruar dhe pensionistët, I trembur dhe biznesi nga gjobat, taksat, biznesi, kusarët, zuzarët. Ky është realiteti.

Të rinjtë e PD-së hyjnë në zgjedhje. Greta Koçi ka shprehur dëshirën për t’i drejtuar

Postuar në 13 Tetor, 2015 21:51

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka urdhëruar zhvillimin e zgjedhjeve në Forumin Rinor të Partisë Demokratike, për herë të parë pas 14 viteve. Të gjitha degëve në rrethe u është shpërndarë Udhëzimi për Organizimin e Zgjedhjeve për Organet Drejtuese të Forumit Rinor, material i cili i hap rrugën zgjedhjeve për kryetarin e ri të Forumit e strukturave të tjera.

Subscribe to RSS - FRPD