fondi besa

Mesazhi i Fondit Besa: Paguaj këstin ose ke penalitete

Postuar në 20 Mars, 2020 13:26

Kryeministri shpalli dje një sërë masash në kuadër të paketës së ndihmës ekonomike për përballimin e pandemisë. Një ndër to është edhe shtyrja e pagesës së kësteve të kredisë.

Për këtë kryeministri ka firmosur një letër, mirëpo në një prononcim për TvT, përfaqësuesi i Shoqatës së Bankave, deklaroi se bankat do të vendosin vetë mbi atë që do të bëjnë.

Dhe në fakt një qytetar ka dërguar pranë ResPublica një njoftim që i vjen nga një subjekt që vepron në fushën e kredive, përmes të cilit i bëhet e ditur se nuk do të ketë asnjë lloj shtyrje.

Subscribe to RSS - fondi besa