flora brovina

Kosova është e paqartë për historinë e vet

Postuar në 17 Maj, 2019 02:24

Në Kosovë ka shpërthyer një lloj histerie pas publikimit të fotove nga ana e deputetes Flora Brovina. Nëse lexon mediat e Kosovës të krijohet përshtypja se pa folur kanë mbetur vetëm burgaxhinjtë, pasi aradhat e kritikëve dhe autokritikëve nuk kanë të numëruar.

Rezoluta për genocidin serb, Flora Brovina publikon foton e përdhunimit nga ushtarët serbë

Postuar në 16 Maj, 2019 12:57

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Flora Brovina ka publikuar një fotografi tronditëse ku sipas saj shfaqen ushtarë serbë që përdhunojnë një grua nga Kosova gjatë luftës së vitit 1999. Në foto paraqiten tre ushtarë që përdhunojnë gruan, ndërkohë që në sfon duken njerëz të mbajtur nën grykën e armës nga një ushtar tjetër.

Subscribe to RSS - flora brovina