fituesit

Zhvillohet ceremonia e shpalljes së fituesve të Lojës Promocionale të kuponit tatimor. Ministri pranon problemet serioze me mbledhjen e TVSH-së

Postuar në 05 Shkurt, 2016 18:16

Sot Ministria e Financave ka organizuar shpërndarjen e çmimeve fituese për pjesëmarrësit në Lojën Promocionale të kuponit tatimor. Një ceremoni thuajse pa kuptim, përderisa organizimi i lojës nuk përmbushi kriteret teknike për të qenë e tillë. Siç u raportua në media dhe u pranua edhe nga Ministria e Financave, kishte gabime pasi disa prej fituesve ishin jashtë kritereve të vendosura paraprakisht. Ministria ja hodhi fajin Postës, e cila nga ana e vet deklaroi se zbatoi përpikmërisht hedhjen e të dhënave dhe asgjë më shumë.

Ministria e Financave pranon problemet me llotarinë e kuponave tatimorë

Postuar në 16 Janar, 2016 22:46

Pas dyshimeve të ngritura për llotarinë e kuponit tatimor, Ministria e Financave ka përcjellë këtë deklaratë:

 

“Për të sqaruar çdo dritë hije të hedhur mbi përzgjedhjen e fituesve të lojës promocionale të kuponit tatimor, Komisioni I Vlerësimit ndjen të nevojshme të informojë të gjithë pjesëmarrësit e lojës, mbi metodoologjinë e përzgjedhjes së fituesve.

Subscribe to RSS - fituesit