final cut

Apocalypse Now Final Cut, pesë gjëra që nuk i dinit për "filmin e përkryer"

Postuar në 16 Tetor, 2019 15:59

Lufta, Perëndimi dhe morali i tij, ndërgjegjja e sëmurë e së keqes janë në qendër të një prej kryeveprave më të mëdha të historisë së kinemasë, "Apocalypse Now" i regjisorit Francis Ford Coppola. I shfaqur për herë të parë në vitin 1979, ai është sërish në salla 40 vjet më vonë. "Apocalypse Now - Finalja" është versioni që vetë regjisori e ka quajtur "versioni perfekt". Coppola ka qenë gjithmonë i bindur që versioni origjinal i vitit 1979 ishte shkurtuar shumë, ndërsa "Redux" i vitit 2001 ishte shumë i gjatë.

Subscribe to RSS - final cut