Fevziu

“Aleksandër Frangaj do falenderuar se nxori në dritë kush janë analistët”

Postuar në 04 Nëntor, 2015 17:19

Çim Peka shkruan sot një opinion mbi situatën e krijuar në “Lagunën Blu”. Pasi bënë një parashtrim “prezantues” të Nikoll Lesit dhe Aleksandër Frangajt, si dy botuesit që kanë patur më shumë nën ndikim analistët e sotshëm që i ke ngado, Peka shtron një çështje që ka rëndësi: Pse këta analistë që janë lëshuar me logore kundër Frangajt, i cili tek e fundit është biznesmen, pra gdhihet e ngryset me idenë e parave, për një fushë në Lagunën Blu, aty ku edhe ndonjëri ka vetë shtëpi, nuk ndihet për ndërtimet që po bënë në Parkun e Tiranës, ndërtuesi i vilës së Edi Ramës në Surrel?

Çfarë fati, një qytetar i rastësishëm merr dhuratë dorezat e Etrit Berishës

Postuar në 12 Tetor, 2015 10:52

Ahmet Zogu i Blendi Fevziut dhe i Kristo Frashërit

Postuar në 20 Shtator, 2015 15:33

Gjatë vitit 2015 u botuan dy biografi të Ahmet Zogut. Duket se kjo figurë politike vazhdon të tërheqë vëmendjen e shqiptarëve, madje më shumë se më parë. Njëra biografi u shkrua nga gazetari Blendi Fevziu dhe tjetra nga historiani Kristo Frashëri.

Fevziu feston 18 vjetorin e emisionit. “Lamë leshtë në këtë punë”

Postuar në 01 Shtator, 2015 00:09

Më në fund çmimet e biletave ajrore shqiptare skandalizojnë edhe Fevziun. Shenja se vërtet jemi në krizë…

Postuar në 24 Gusht, 2015 10:38

Pages

Subscribe to RSS - Fevziu