farmacite

Zgjerohet skandali i vjedhjes me ilaçet. Të përfshirë drejtues deposh, farmacish dhe zyrtarë të Fondit Rajonal

Postuar në 31 Tetor, 2015 20:26

Prokuroria e Tiranës ka urdhëruar ndalimin e 14 personave, përfshirë pronarin e një depoje farmaceutike, disa farmacistë dhe zyrtarë të Fondit të Kujdesit Shëndetësor Rajonal, Tiranë, të dyshuar se janë përfshirë në një skemë mashtrimi të madhe me rimbursimin e ilaçeve. Nga hetimet rezulton se në krye të kësaj skeme, të evidentuar së fundmi, qëndron shtetasi Nadir Çausholli, administrator i depos farmaceutike “Omega Pharma”.

Subscribe to RSS - farmacite