ennio morricone

Ikën nga kjo botë Ennio Morricone

Postuar në 06 Korrik, 2020 14:04

Ka ndërruar jetë në moshën 91 vjeçare, Ennio Morricone, kompozitor i mirënjohur italian dhe autor i kolonave zanore të famshme.

Morricone ndërroi jetë në një klinikë në Romë, ku ishte shtruar pas një aksidenti në shtëpi ku ishte rrëzuar dhe thyer femurin.

I kthjellët deri në fund, ka deklaruar e shoqja, Maria.

Ikën kështu nga kjo botë një prej muzikantëve dhe artristëve më të mirë, një njeri që ë dha kujtesë filmave të Segio Leones, Spaghetti Western, me të cilin lidhet suksesi, fama, por edhe një lloj brerjeje vogël.

Subscribe to RSS - ennio morricone