emision

Fevziu sfidon Ramën me letër të hapur: Mblidhi konet, mos më bëj të merrem me ty në çdo emision

Postuar në 24 Dhjetor, 2015 10:45

“Meqenëse deputetë të partisë suaj bëjnë akuza të përgjithshme, po ju sfidoj. Përdorni gjithë instrumentet që keni në dorë: Tatime, polici, meteorologji, peshkim a ku di unë dhe verifikoni të ardhurat e mia”, shkruan Fevziu në një letër drejtuar Edi Ramës, i revoltuar dukshëm nga një postim i Erion Braçes për pasuritë e Fevziut dhe pronat që ai ka në qendër të Tiranës.

Subscribe to RSS - emision