Ekonomistët

Nobelistët e Ekonomisë: E ardhmja e euros e pasigurtë, kriza ricilklohet

Postuar në 21 Gusht, 2017 13:33

Elita e ekonomistëve globalë besojnë se e ardhmja e euros është e pasigurt dhe paralajmërojnë një krizë të mëvonshme financiare. Një rrezik që është lënë pas dore, pasi udhëheqja politike, kohët e fundit është e fokusuar në çështjet që kanë të bëjnë me terrorizmin, apo mundësinë e një konfrontimi bërthamor mes SHBA dhe Koresë së Veriut. 
Pak para takimit të gjashtë fituesve të Çmimit Nobel që mbahet çdo vit në Lindau në Gjermaninë jugore gazeta Die Welt kërkoi nga 18 ekonomistët të komentojnë  problemet aktuale të Ekonomisë Botërore.

Subscribe to RSS - Ekonomistët