Edi Rama

Çavuşoğlu vjen me paketë edukimi në Tiranë

Postuar në 19 Tetor, 2018 10:10

Turqia ofrohet të ndihmojë Shqipërinë jo vetëm në çështje të ekonomisë, por edhe në sistemin e edukimit. Kjo u përmend nga ministri i Jashtëm  Çavuşoğlu gjatë një takimi në Tiranë të dy Dhomave të Tregëtisë e Industrisë, ndërsa u konfirmua më vonë në konferencën me ministrin Bushati ku shefi i diplomacisë turke premtoi hapje shkollash dhe universitetesh turke në Shqipëri.

Me humorin e Ilirit!

Postuar në 13 Nëntor, 2015 21:37

Media tregoi interes të madh për takimin e vilës 30 ku Rama e Meta kishin thirrur ministrat e treguar me gisht nga opozita për korrupsion, lidhje kriminale e përfitime nga tendera publikë, Sajmir Tahiri, Ilir Beqaj e Damian Gjiknuri.

Subscribe to RSS - Edi  Rama