dulaku

Komiteti i Rindërtimit, Shoqata e Ndërtuesve: Fatura do bjerë mbi qeverinë

Postuar në 01 Dhjetor, 2019 16:16

Pas tërmetit qeveria, më saktë kryeministri Edi Rama, ka krijuar një komitet për rindërtimin. Në krye do të jetë Arben Ahmetaj.

Tryeza e krijimit ka qenë pak e pazakontë, janë parë aty gazetarë, biznesmenë, ministra, bamirës.

Binzesmenti Artan Dulaku ka deklaruar se në Durrës disponohen 3500 banesa të lira dhe ato mund të shiten për të pastrehët. Z. Dulaku ka sqaruar se sipas Shoqatës së Ndërtuesve ndërtimet në Shqipëri janë bërë mirë dhe konform normave teknike dhe se nuk ka asgjë të vërtetë në spekullimet e bëra në media.

Kastrati dhe Dulaku marrin për 35 vjet portin e Sarandës

Postuar në 21 Tetor, 2019 18:20

Porti i Limionit në Sarandë i është dhënë me konçesion për 35 vite bashkimit të përkohshëm të shoqërive “Kastrati" dhe "Edil Al”. Shpallja e fituesit është njoftuar këtë të hënë në buletinin e Agjencisë së Prokurimit Publik. http://www.app.gov.al/GetData/DownloadDoc?documentId=2a1bb040-03e0-448e-bd75-238a38ff1730 fq 307

Subscribe to RSS - dulaku