Divjake

Presidenti dekoron (në fshehtësi!) 67 ballistët e vrarë në Matjan të Lushnjes me titullin “Martirë të Demokracisë”

Postuar në 23 Tetor, 2016 13:00

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka dekoruar 67 ballistët e vrarë në Matjan të Lushjnes më 21 tetor 1943, me titullin: “Martirë të Demokracisë”. Sipas “shqiptarja.com” ceremonia është zhvilluar në orën 11:00 të datës 21 tetor në Divjakë dhe është mbajtur e fshehtë.

Kërkimet për gazin e Divjakës i janë dhënë një kompanie në vështirësi financiare?

Postuar në 27 Qershor, 2016 22:26

Në 14 maj të këtij viti qeveria  njoftoi zyrtarisht kompaninë kanadeze Zenith Energy Ltd si fituese e koncesionit për kërkimit të naftës dhe gazit në “Bllokun C” që përfshin fushën e pasur të gazit në Divjakë-Ballaj, me rreth 2.2 miliardë metra kub gaz (Burimi: Albpetrol sha). Një tjetër konçesion si “Blloku 4”, iu dha degës në Shqipëri të kompanisë “Shell”, që është tërësisht në pronësi të familjes mbretërore të Holandës, e cila gjithashtu, së fundmi ka marrë një tjetër vendburim të naftës shqiptare bashkë me kompaninë e vogël kanadeze “Petromanas Energy Inc.”.

Dehen dhe shtien në ajër policët e Divjakës. Braçe: Përfituan nga mungesa ime, se po merresha me ndërtesën e Livadhit

Postuar në 21 Gusht, 2015 23:04
Subscribe to RSS - Divjake