dividenti

Kryeministri: Biznesi i madh fitoi shumë nga Dividenti vitin e kaluar. Koha të sakrifikojnë

Postuar në 18 Mars, 2020 13:37

Kryeministri ka kërkuar nga biznesi i madh që të kontribuojë për atë që ai e quajti Luftë kundër pandemisë.

Duke folur për këtë çështje, z. Rama ka zgjedhur të kërcënojë hapur teksa ka thënë se në luftën e saponisur ka prioritete. Sipas tij biznesi i madh dhe biznesmenët kryesorë duhet të kujtojnë se vitin që lamë pas kanë marrë një shumë të madhe nga dividenti dhe duke thënë këtë ai ka kërkuar që këto shuma të mos shkojnë për makina dhe pushim por për të financuar luftën që po zhvillohet.

Dritëhijet e uljes së tatimit mbi dividendin

Postuar në 21 Janar, 2020 19:30

 

Subscribe to RSS - dividenti