Dita e Veres

Veliaj pati të drejtë. "Populli" nuk feston dot pa Partinë

Postuar në 14 Mars, 2019 16:56

Erjon Veliaj tha se nuk do ketë festime të Ditës së Verës më 14 mars, sepse do binte shi. Në fakt shi nuk ra, ose ranë disa pika që thanë veten. Ndaj shtyrja e festimeve “kur të dalë Dielli“, nuk eci siç pritej. Zotit Veliaj nuk i ecin skenarët entuziastë, pasi hileja e tyre është kaq banale saqë i nënshtrohet lloj lloj rastëisve. Si kjo e sotmja që nuk ra shi.

Socialistët e Tiranës festojnë Ditën e Verës më 17 mars; më 14 parashikohet shi

Postuar në 10 Mars, 2019 13:26

Asgjë nuk mund ta prishë festën! Këtë mendon kryebashkiakur Erjon Veliaj, i cili sugjeron që Festa e Verës të zhvendoset më 17 mars, sepse më 14 parashikohet shi me gjyma. Janë 50 aktivitete, që në terma praktikë janë argalisja e miletit, të cilat mund të mos kenë atë kallaballëk që shpreson kryebashkiaku. Ndaj 14-ën ta bëjmë 17 se nuk u bë qameti.

Dita e Verës - një vështrim mbi origjinën dhe domethënien e saj*

Postuar në 18 Mars, 2016 22:50

 Sprovë për të shpjeguar me fakte, jo vetëm arkeologjike, përputhjen mes Mitit të Hyjnisë së Natyrës të gdhendur në figurinat e Artemisit tek vendbanimet e helenëve (grekëve të lashtë), të Diana Candavensis tek romakët ose Kultin e Zanës së Çermenikës tek shqiptarët, që festohet ende më 14 mars, me Ditën e Verës,.. si edhe autoktoninë tonë në këto troje…

Rastësisht “Superman” (Video)

Postuar në 14 Mars, 2016 13:04

Në Ditën e Verës kryebashkiaku Veliaj u shfaq me bluzën e "Superman-it" (njeri me aftësi të jashtëzakonshme), e cila sipas tij ishte e vetmja në dollap që mund t’u përshtatej fëmijëve, por që mesa duket i vjen përshtat edhe vetë atij për misionin që i ka vënë vetes.

Subscribe to RSS - Dita e Veres