detabilizimi

Mbi arrestimin e Haradinajt dhe platformën e partive shqiptare në Maqedoni

Postuar në 09 Janar, 2017 10:26

Ndalimi i ish-kryeministrit të Kosovës, është i padrejtë, dhe i dënueshëm. Akuzat ndaj Ramushit e kanë zanafillën në 2004, kur asokohe kryeministër la detyrën për të shkuar në Hagë për tu ballafaquar me drejtsinë ndërkombëtare. Dy dhomat e Tribunalit të Hagës për Ish-Jugosllavi e çliruan nga çdo akuzë. Këto janë fakte të njohura botërisht.

Subscribe to RSS - detabilizimi