Deputeti grek

Deputeti i Syriza-s: Shqipëria të respektojë marrëveshjen e 2009 për 12 miljet detare

Postuar në 29 Qershor, 2018 11:54

Marrëveshja për detin që po diskutohet mes Shqipërisë dhe Greqisë është mbërthyer nga një turbullirë pretendimesh që vijnë si nga mungesa e transparencës së qeverisë për bisedimet që po zhvillohen, por edhe nga aktorët që janë aktivë në denoncimin e këtij pakti me argumentin se po i falet det Greqisë. 

Nismë e deputetit të Grekëve të Pavarur për të kërkuar reparacione lufte nga Shqipëria

Postuar në 16 Qershor, 2016 17:21

Me një kërkesë zyrtare drejtuar kryetarit të parlamentit Nikos Vutsis, deputeti i Grekëve të Pavarur, Dhimitri Kamenos ka kërkuar ngritjen e një Komisioni Hetimor Parlamentar në mënyrë që Greqia të kërkojë dëmshpërblimet e luftës nga Shqipëria.

Retorika nacionaliste e kryeministrit nxit deputetin grek të kërkojë reparacione për krimet e çamëve (Video)

Postuar në 07 Qershor, 2016 11:15

Retorika e kryeministrit Rama për çështjen çame ka ngjallur reagime të ashpra në Greqi, duke nxitur zërat që i mëshojnë një raporti konfliktual mes dy vendeve nisur që prej Luftës së Dytë Botërore.

Subscribe to RSS - Deputeti grek