deklarimet

Deklarimet për femrat/Trump: “Kërkoj falje. Thirrja ime për ndryshimin e Amerikës më ka ndryshuar edhe mua. Nuk jam ashtu si thonë”

Postuar në 08 Tetor, 2016 17:54

Donald Trump është në aktualisht në qendër të ciklonit mediatik në SHBA, pas publikimit të një video ku ai thotë se “me femrat mund të bësh çfarë të duash”. Kaq u desh që përroi i moralit të mbysë çdo gjë dhe ta vendosë Trump në cepin e goditjeve prej nga ku përfiton vetëm një person dhe jo SHBA: Jillary Clinton, diagnostikuar me pneumoni dhe një sekretare Shteti që theu ligjet e sigurisë në detyrë. Trump ka dalë sot me një video ku kërkon falje.

Donald Lu në "heshtje elektorale”

Postuar në 15 Shtator, 2016 20:37

Ambasadori amerikan në Tiranë Donald Lu ishte një nga aktorët vendimtarë në miratimin e reformës në drejtësi. Donald Lu doli madje në një protestë me disa të ashtuquajtur qytetarë për të kërkuar miratimin e një drafti që po negociohej.

Subscribe to RSS - deklarimet