Degjesa

Kumbaro nuk gjen kohë për Teatrin: Kam axhendë të ngjeshur

Postuar në 24 Qershor, 2018 12:57

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro nuk do të marrë pjesë në dëgjesën e thirrur nga Komisioni i Edukimit për projektligjin mbi ofertën e pakërkuar të kompansië “Fusha. Shp.k” për të ngritur Kulla biznese dhe një godinë multifunksionale me salla teatri aty ku sot ndodhet godina ekzistuese.

Kryetarja e Komisionit, Albana Vokshi bëri publike një shkrese, ku ministrja Kumbaro njofton  se nuk do të paraqitet të hënën në Komisionin Parlamentar për shkak të axhendës së saj.

Qeveria e telefonit dhe e dëgjesave! (Video)

Postuar në 11 Nëntor, 2017 14:07

Gjatë dëgjesës me qytetarët në Dibër, kryeministri Rama ka ndeshur në disa komente për qeverisjen dhe mënyrën sesi po trajtohen problemet e banorëve në disa zona. Po përcjellim disa prej këtyre replikave që kreu i qeverisë pati me qytetarët dhe zgjidhjet që ai propozoi.

Dëgjesa e parë e bashkëqeverisjes, sinjale të 18 Majit edhe pas shtatorit

Postuar në 05 Korrik, 2017 11:51

Fituesit e zgjedhjeve nuk e kanë marrë me ngut riformatimin e kabinetit qeverisës dhe as të ekipit ekzekutiv që do jetë në nivel drejtorish. Kryeministri e ka quajtur periudhë tranzitore deri në shtator kur përfundon mandati i qeverisë aktuale dhe ka paralajmëruar një tur dëgjesash me qytetarët. Jo vetë ai por edhe drejtuesit politik të Partisë do të marrin Ide të vlefshme për të bashkëqeverisur më mirë. Taulant Balla dha dje një sinjal se operacioni i parë do jetë në administratën publike.

Subscribe to RSS - Degjesa