dajti

Betimi i dytë pas 21 Janarit dhe një ftesë për Lulin (Video)

Postuar në 13 Shkurt, 2019 18:31

Edi Rama ka premtuar se nuk do t’u ndahet gjyqtarëve që shfuqizuan burgimin e përjetshëm për Dritan Dajtin. I pyetur nga një qytetar në Lezhë ai tha se dënimi me 25 vjet i njeriut që vrau 4 policë është një akt kriminal sepse jo vetëm e liruan autorin por i rivranë katër viktimat.

“Nuk do ti ndahemi kësaj çështje dhe këtë vendimi do ta bëjmë duke bërë të gjithë presionin e nevojshme, edhe para gjykatës, besoj se nuk t’ia dalin kaq lehtë. Këta lloj gjykatësish dhe prokurorësh janë si tumore, dhe i keni parë sesi vetingu po i largon të gjithë një nga një”-tha Rama.

Gjyqtari “distancohet” nga vendimi për Dajtin

Postuar në 11 Shkurt, 2019 11:30

Një prej 5 anëtarëve të trupës gjyqësore që dha vendimin për Dritan Dajtin ka publikuar në rrjetet sociale faqen e fundit të vendimit që sipas tij tregon se dy nga gjyqtarët e Apelit të Krimeve të Rënda kanë qenë pjesërisht kundër shuqizimit të dënimit të përjetshëm.

Fuat Vjerdha, gjyqtar në Shkodër nuk ka dhënë më shumë detaje por, ka lënë të kuptohet se ai nuk pajtohet plotësisht me 3 nga kolegët që firmosën për uljen në 25 vjet të dënimit për Dajtin, i cili në vitin 2009 vrau katër efektivë policie.

VËZHGIM/ Tirana me identitet në udhëkryq (foto)

Postuar në 31 Gusht, 2015 15:38

Qendra e Tiranës, e për më tepër bulevardi “Dëshmorët e Kombit” nuk janë në ditët e tyre më të mira. Nga një kalim 15 minutësh në një gjatësi prej 1800 metrash, do të shohësh objekte të mbuluara ku vazhdimisht ka një proces pune që duket sikur nuk mbaron asnjëherë. Në fakt më shumë se punime ato na japin përshtypjen e arnimeve që bëhen hera-herës. Këto janë mini projekte që vazhdojnë prej vitesh. Procesi i kthimit në identitet me sa duket e ka lodhur kryeqytetin.

Subscribe to RSS - dajti