cmendina dublim

O delet e Shqipërisë dhe ti o Kokosh i Gjatë...(lamtumira e Donald Lusë)

Postuar në 10 Korrik, 2018 22:37

Video humoristike e përgatitur nga Çmendina Dublim:

Subscribe to RSS - cmendina dublim