check up

Shënim: Ku kanë shkuar paratë e check-up-it?

Postuar në 25 Janar, 2016 12:24

Më 22 janar, në një deklaratë të PD-së, bërë nga Albana Vokshi, u tha sa më poshtë vijon për programin check-up të Ministrisë së Shëndetsisë: “Sipas kësaj shume, 5 miliardë e 554 milionë, i bie që qenkan kontrolluar 318 mijë persona, duke e ditur se kostoja për një person është 17 mijë lekë .Por sipas të dhënave zyrtare nga institucioneve shëndetësore shtetërore, numri i të kontrolluarve është 220 mijë persona. Dhe më e rënda është se Fondi i Sigurimeve Shëndetësore nuk ka ushtruar deri tani asnjë kontroll, por ka marrë të mirëqëna shifrat e Nushit.

Ahmetaj fshihet pas mega-tenderit të check up-it falas, akuzon Sot

Postuar në 08 Shtator, 2015 14:07

Gazeta Sot thotë se ministri Arben Ahmetaj fshihet pas tenderit të majmë të check up-it shëndetësor falas. Fakti që një kompani e licencuar për alkool dhe cigare, fiton me ofertën më të lartë dhe me një procedurë krejtësisht të dyshimtë, një projekt me vlerë qindra milionë euro, ka nga pas një dorë dhe interes të fortë. Sipas Sot, mministri i Ekonomisë, Arben Ahmetaj, ngrihen dyshime nëse ja ka shitur aksionet e kompanisë së tij “HERMES” (me të cilën zhvati Telekomin), vetëm sa për sy e faqe afaristes që ka fituar Check-Up, Vilma Nushi.

Pages

Subscribe to RSS - check up