buletini

Raporti i plotë i ISHP-së për maternitetin "M. Geraldinë" që "zhduket" nga faqja online

Postuar në 11 Shtator, 2019 14:41

Në datën 9 shtator, ResPublica publikoi një raport të Institutit të Shëndetit Publik për gjetjet e bëra në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”. Titutlli i shkrimit ishte: Skandali në maternitetin “M. Geraldinë”/Të kontaminuara sallat operatore, inkubatorët dhe maskat e bebeve

Kur hyhet në pyll pa sopatë!

Postuar në 15 Dhjetor, 2015 15:38

(Një “buletin shkencor”, që vazhdon të mos jetë “shkencor!”)

Subscribe to RSS - buletini