Boris Johnson

Foto/Përkujtesa vizuale se jetojmë(britanikët) në demokraci

Postuar në 10 Maj, 2020 23:53

Fotoja në fjalë qarkullon në rrjetet sociale dhe aty paraqitet kryeministri britanik, Boris Johnson përballë një qytetari. Kapja e këtij momenti prezanton dy qytetarë në komunikim dhe ku protokolli i vetëm duket të jetë vetëm distancimi fizik. 

I paparashikueshëm, sipërfaqësor dhe i pazoti

Postuar në 09 Shtator, 2019 12:49

 

Turk me origjinë!!!

Postuar në 24 Korrik, 2019 13:03

Mediat turke shkruajnë se kryeministri i ri britanik, Boris Johnson, është turk me origjinë. Otoman më saktë. Me një pamje që të krijon përshtypjen e një njeriu 100% sakson, origjina turke e Johnson, i shtohet elementëve të tjerë të karakterit të tij që provokojnë debate.

Tri dorëheqje në kabinetin e Meit, Britania në krizë politike

Postuar në 09 Korrik, 2018 19:18

Dorëheqjen nga qeveria britanike njoftuan 24 orët e fundit dy ministrat, ai i Jashtëm, Boris Johnson dhe David Davis, ministër i Brexit, duke shkaktuar turbullira në skenën politike vetëm tre ditë pas marrëveshjes së kryeministres britanike me kabinetin e saj mbi marrëdhëniet e vendit me Bashkimin Europian pas Brexit

“Jam rusofil i përkushtuar”

Postuar në 22 Dhjetor, 2017 16:55

Boris Johnson i ka shtrirë dorën e miqësisë të Moskës duke thënë se ai vetë është një “rusofil i përkushtuar”, ndërsa ka hedhur poshtë zërat se ekzistojnë dëshmi për ndërhyrje ruse në çështjen e Brexit dhe zgjedhjet parlamentare të qershorit. Sekretari i Jashtëm britanik është i pari që viziton Moskë pas vrasjes së ish-agjentit rus Aleksandër Litvinenko në vitin 2006 në Londër, duke çuar në përkeqësimin e marrëdhënieve dypalëshe.

Subscribe to RSS - Boris Johnson