bora

LSI-ja pasuron CV-në

Postuar në 23 Shkurt, 2017 08:45

Kryesia e Lëvizjes Socialiste për Integrim ka miratuar dje drejtuesit e disa komisioneve pranë Komitetit të Përgjithshëm Drejtues.

Bora në Sahara

Postuar në 22 Dhjetor, 2016 23:33

Fotoja e fundit është publikuar nga NASA dhe trregon zonën e reshjeve në kufirin agjeriano - maroken, ndërsa fotot e tjera janë shpërndarë në Facebook nga Karim Boucheta. 

Pas 40 vjetësh - borë në Sahara

Postuar në 21 Dhjetor, 2016 01:54
Subscribe to RSS - bora